Leaser du din næste bil hos os, kan vi tilbyde den leasing, der passer dig bedst.

KØB eller LEASING - Få råd til din drømme bil

Vi hjælper dig med at finde ud af, om det vil være mest fordelagtigt for dig at lease eller købe din næste bil. For at kunne tilbyde dig den optimale finansieringsform, har vi allieret os med to stærke partnere som er eksperter indenfor området. Vi har vi de rette forbindelser, så vi kan finde de helt rigtige biler til dig. Biler, der kun er fyldt tre år, blot har kørt få kilometer og fremstår med masser af udstyr. Vi sørger for, at du bliver ekstraordinært godt kørende med en særdeles attraktiv finansiering.

LEASING

Overvejer du at lease bil? Så kom ind til SLK-biler, og lad os give dig et leasingforslag på din drømmebil. Vores mål er altid at give vores kunder den mest optimale løsning. Vi kan også hjælpe dig med at vurdere om det skal være køb og/eller leasing af din næste bil.

I 2008 blev registreringsafgiftsloven ændret og det gjorde leasing af firmabiler mere attraktivt. Vi forventer, at leasing som finansieringsform vil blive endnu mere populært.

Derfor har vi allieret os med to af markedets største, Santander & Fleasing, så vi altid kan tilbyde markeds attraktiviste erhvervs & privat flexleasing. Vi har mange års erfaring inden for leasing, og vi er altid klar til at tage en snak med dig/ jer så vi er sikre på at i får den hel rigtige løsning indenfor leasing af luksusbiler.

Der er flere leasingmodeller at vælge imellem, hvis du skal bruge bilen både til erhverv og privat.

KØB

Ønsker du at købe frem for at lease, kan vi tilbyde dig markedes bedste og billigste finansiering via Santander. Når du er interesseret i en af vores biler, kan vi lave et finansieringstilbud til dig via Santanders hjemmeside i løbet af få minutter, mens du venter.

Leasing findes i mange former

Få mere at vide om splitleasing/deleleasing, flexleasing og de andre leasingformer til erhverv og private hos SLK biler A/S.

Brug for vejledning?

Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig.