SLK Car Service - Vi servicere og reparerer alle biler af alle mærker og modeller.

SLK Car Service

Overlad trygt din bil til vores værksted, når det er tid for serviceeftersyn, eller hvis bilen har fået et problem eller en skade.

Kun det aftalte udføres

I tilfælde af vi konstatere fejl eller mangler på din bil i forbindelse med serviceeftersynet, kontakter vi dig for at informere dig omkring fejlen, så kan man efterfølgende lave aftale om det skal laves med det samme eller om det kan vente.

Pris for service eller reparation

Vores prisniveau er på linje med andre værksteder i området. Prisen for et eftersyn af din bil afhænger af mærke, model, alder og kilometerstand. Ring gerne til os og få et overslag. Det samme gælder, hvis din bil skal ind til reparation.

Vi gør vores bedste for at give dig så nøjagtig en pris som muligt. Der kan dukke noget uforudset op, der påvirker prisen. Men vi kontakter dig altid, inden reparationen udføres.

Altid ajourført viden og udstyr

Vores mekanikeres viden er altid up to date, og de har adgang til serviceprogrammer fra alle bilproducenter online. Værkstedet er nyindrettet med det nyeste værktøj og udstyr til reparation og service.

Vil du vente eller låne en bil?

Du er velkommen til at vente i vores lækre cafe, mens din bil gennemgår sit servicetjek.
Her kan du læne dig tilbage og slappe af i behagelige møbler med et bil- eller modeblad, en udsøgt kop kaffe eller te og bagværk i gourmetkvalitet.

Eller du kan benytte gratis wifi til at få noget arbejde fra hånden i ventetiden.

Alternativt kan vi også tilbyde leje/låne bil af os, mens din egen bil er på værkstedet.